Med CH33 spisebordsstolen fra Hans J. Wegner, er der tale om en stol som ofte er blevet omtalt som værende svaret på ”moderne dansk design”. Stol blev designet i 1957, og har været en klassiker i mange år herefter. Der er flere elementer fra CH33, som er at finde på tidligere skalstole fra Wegner, hvor især rygstøtten stammer fra de tidligste modeller af skalstolen fra Wegner. Et andet element der går igen fra tidligere Wegner stole, er den måde hvorpå benene bliver tyndere i enden samtidig med, at der bliver længere imellem benene, jo længere væk fra sædet du kommer (skråtstillede). Dette element har Wegner også benyttet på hans klassiske ”Den Runde Stol”. Sammensætning af ben og sæde giver stolen en konstruktion, som du kan være sikker på holder i mange år.

Her kan du også benytte CH33

Når det kommer til Wegner CH33, så er der tale om en ufattelig alsidig stol, som både kan benyttes som kontorstol, entremøbel eller som dekorativ stol til soveværelset. En af grundene hertil er især det stilrene og lette design, som nemt passer ind alle steder i boligen.

CH33 og træsorter

Selvom der er tale om en af de mere simple spisebordsstole fra Wegner, så får du en række muligheder ift. valg af træsorter, da du har muligheden for at få ryglæn/sæde i anden træsort end selve stolen. Ønsker du at få CH33 i én træsort, så har du valget imellem bøg, røget eg og eg. Ønsker du i forskellige træsorter, så har du mulighederne for valget imellem eg/røget eg, eg/valnød samt røget eg/valnød.

Da der, ligesom med mange andre Wegner stole, er tale om kvalitetstræ, så vil stolen holde i mange år. Udover dette, så vil stolen også ældes på et flot måde, som de fleste kun vil se frem til.

CH33 Spisebordsstol – Opsummering

Er du på udkig efter en spisebordsstol fra Wegner, som kan betegnes som både stilren og slank, så kan Wegner CH33 være en mulighed. Der er tale om en flot stol designet i 1957 af Wegner og produceret af Carls Hansen & Søn. Med Wegner CH33 får du en række muligheder for valg af træsorter, da du kan vælge at få stolen i én træsort eller i to træsorter. Ønsker du CH33 i to forskellige træsorter, så er ryggen og sædet i én træsort og stellet i én træsort. Træsorterne er som følgende: bøg, røget eg samt eg/røget eg, eg/valnød samt røget eg/valnød.

  • Producent: Carl Hansen & Søn
  • Design år: 1957
  • Dybde: 55
  • Højde: 74
  • Sædehøjde: 44

Informationer

Udover at benytte stolen som spisebordsstol, så får du med CH33 også en række andre anvendelsesmuligheder. Grundet det slanke design, så kan denne stol nemlig hurtig benyttes i soveværelset til tøj, i entreen til udsmykning eller på kontoret som kontorstol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *