Omkring

De overordnet emner for hjemmesiden er indretning, håndværk, mad – dvs. alt som falder under D.I.Y. og ideen om at gøre det selv. Ideen med hjemmesiden er, ligeså med rigtig mange andre danske blogs indenfor feltet, at dele og inspirere folk når det kommer til GØR DET SELV OMRÅDET. Dette sker igennem billeder såvel som det skrevne indhold – alt efter hvad målgruppen – dig – ønsker vi gør det på.

Den oprindelige ide med DIYblog.dk var, at gøre det nemt for folk at finde de nyeste DIY-indlæg fra danske DIY blogs. Med den simple begrundelse, at vi ville gøre det nemmere for folk at planlægge deres næste DIY-projektet til at berige hjemmet med noget nyt og smukt. Dette skabte denne liste, som dagligt automatisk opdaterer sig med de nyeste DIY-indlæg fra danske blogs. På den måde kan du nemt hele tiden være opdateret.

Sidenhen er vores eget univers dog også kommet til, hvorpå der er rig muligheder for at læse omkring alt – her i DIY åndens bredeste forstand. En forkærlighed for klassisk design, madlavning og indretning vil således komme til udfoldelse på hjemmesidens blog.

Velkommen til