JorgObé er mit favorit produkt når vi snakker ansigtsmasker. De har både en refreshing scrub mask og en peel off mask. Hver maske koster 199,- hvilket er billigt, især når der er til omkring 20 behandlinger i hver, alt efter hvor store områder man bruger masken på. Det smarte er også at det er i denne emballage, så man slipper for at stå med sådan et almindeligt “brev” hvor man typisk har problemer med at få ansigtsmasken ud, eller også har man det over det he

Min rutine ser således ud to gange om ugen

  1. Et langt og varmt bad, så porrerne i min hud åbner sig
  2. Straks efter badet tørrer jeg ansigtet med et rent håndklæde
  3. Jeg påfører Refreshing Scrub Masken i et jævnt lag hovedet og lader den sidde i ca. 20 minutter
  4. Jeg skyller masken af med varmt vand, så mine porrer fortsat forbliver åbne
  5. Jeg påfører tilsidst Peel Off Masken (relativt tyk lag) og lader den sidde i ca. 25-30 minutter
  6. Jeg trækker så masken af og skyller efter med kold vand, så porrerne lukkes
  7. Det er en god idé at anvende en fugtighedscreme efterfølgende, gerne carbamid, som du kan læse om i indlægget her.

Jeg synes det virker utrolig godt på min hud, og jeg kan tydeligt se en forskel. Min hud bliver mere jævn i farven, og den føles glat og blød som babyhud, hvilket jeg elsker. Derudover fjerner Peel Off Masken rigtig mange hudorme, og forebygger mod urenheder. Jeg siger tusind tak til Maibritt fra JorgObé for disse lækre produkter, det er helt sikkert nogle produkter jeg vil fortsætte med. Det er også en rigtig god julegaveidé eller værtindegave – da alle kvinder (og mænd for den sags skyld) burde forkæle sig selv lidt her i den kolde vintertid :-)Har du prøvet produkterne fra JorgObé, – hvis du har, hvad synes du så?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *