Er du også træt af at de kun sælger fastelavnsboller i februar? Jeg elsker fastelavnsboller men hader at de kun sælges i februar. Der er selvfølgelig nogle der laver dem selv, hvilket jeg beundrer, men det tager tid, og det er heller ikke helt billigt. Jeg har fundet den perfekte løsning, og det er også meget billigere. Det startede med at jeg smagte de kendte gifler fra Pågen med vaniljecreme og med det samme kom jeg til at tænke på fastelavnsboller. MUMS! Derfor har jeg forsøgt mig med at lave dem om til fastelavnsboller, og det kræver faktisk kun 3 ekstra ingredienser: flormelis, kakao og vand. Lige nu har de gifler på tilbud i Netto til kun 7,- hvilket er meget billigt. Du starter med at koge en lille smule vand, og blande det med flormelis og kakao, så det bliver til en glassur. Ved at vandet er kogende, slipper du for klumper i din glassur. Det pynter du så giflerne med, og vupti – fine små fastelavnsboller! 🙂 Min kæreste og jeg har allerede spist halvanden pose, de er simpelthen så gode! Hvad synes du om min idé og skal du selv prøve at lave dem?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *