Teknologi og gadgets er ikke noget de fleste, forbinder med vores firebenet venner, men i løbet af de seneste år, er der kommet flere og flere gadgets til netop denne målgruppe. Flere af dem er både til gavn for dig og dit kæledyr. I den travle dagligdag kan det nemlig være svært, at give nok opmærksomhed og omsorg til hjemmets kæledyr, også selvom man gerne ville. Ved hjælp af en række nye gadgets kan du få hjælp til netop dette og få et mere problemfrit forhold til dine elskede kæledyr.

Vi har taget et kig på nogle af de mange gadgets, der allerede er på markedet og udvalgt de tre mest populære lige nu. Disse vil præge udviklingen indenfor feltet i Danmark, hvor man allerede har set stor udvikling indenfor salget af dyrefoder. 

Vi er imponeret over opfindsomheden og udførelsen og er sikre på, at flere af disse nok skal blive fast inventar i mange hjem med kæledyr i løbet af de kommende år.

1. Petcube – snak med dine dyr

Gadgeten her har flere navne, alt efter hvilken producent du køber den hos, men idéen er den samme. Med en Petcube får du nemlig mulighed for, at lave videosamtaler med dit kæledyr lige meget hvor langt du er hjemmefra. Montér den smarte gadget i hjemmet i en højde der passer til dit kæledyr og installer derefter en app på din smartphone, der gør det muligt at lave opkald hjem til dit kæledyr. 

En genial opfindelse der især henvender sig til de kæledyr, der ofte tilbringer mange timer alene i hjemmet. Nogle modeller giver mulighed også for at give godbider eller lege med dit kæledyr ved brug af en laser.

2. Fodremaskine og tracker

Det kan være svært at dosere den rette mængde af foder, på de rette tidspunkter af døgnet, men med denne gadget behøves det aldrig være en bekymring igen. Udover at maskinen kan indstilles til at give dit kæledyr mad på de rette tidspunkter af dagen, i de rette mængder, så kan du ved hjælp af en app også se hvornår og hvor meget dit kæledyr rent faktisk spiser. Dette giver trykhed og overblik over dit kæledyrs ve og vel!

Hvis du samtidigt forærer dit kæledyr et halsbånd med en tracker, så kan du ved hjælp af din smartphone få et indblik i, hvor meget dit kæledyr bevæger sig i løbet af dagen. Så er du altid på forkant med dit kæledyrs sundhed. Derudover er det også altid rart at vide, hvor dit kæledyr befinder sig på alle tidspunkter af døgnet.

3. Underholdning

Indenfor denne kategori findes der flere smarte gadgets, som f.eks. den automatiske boldkaster og laser. Boldkasteren henvender sig især til hunde, der har et højt energiniveau og kan få flere timer til at gå med at hente bolde. Dette kan være et udmattende job, og derfor kan det være en god idé med en aflaster. Der er også gode mulighed for at benytte denne f.eks. i en indhegnet have, når I ikke er hjemme. 

Laseren kan især katte få stor glæde af og da denne er automatisk, kan den også nemt benyttes som underholdning for dit kæledyr, på de tidspunkter af døgnet, hvor du ikke selv kan være tilstede.

Finder her en god guide til hvordan du selv laver sådan en hundekaster (eller boldkaster?).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *