Det sker ikke særlig tit at man finder tilbud på Wegner stole, men Black Friday 2019 er formentlig et godt sted, at kigge efter disse tilbud. De mange flotte stole fra Hans J. Wegner kommer ofte ikke på tilbud, da efterspørgslen i forvejen er høj, og producenterne/forhandlerne ser derfor sjældent mulighed eller behov for, at sætte prisen ned på Wegner stole.

Men da hele landet går i ”udsalgskrig” til Black Friday – den 29. november – så er mulighederne for, at finde en Wegner stol på udsalg – eller andet fra Hans J. Wegner – lidt højere end sædvanlig. Der er formentlig en række stole fra Hans J. Wegner, som vil have højst sandsynlighed for at komme på tilbud til Black Friday. Dette er selvfølgelig nogle af de populære stole – som f.eks. Y stolen eller CH33 spisebordsstolen – som ligeså også er nogle af de stole som i forvejen er billige.

Men der har også tidligere år – både ved Black Friday udsalg, men også andre udsalgsperioder – været tilbud på nogle af de dyre lænestole fra Wegner. Dette har f.eks. været CH07 Skalstolen eller Ej100 Ox Chair. Selvom procentbesparelserne ofte ikke er høje, når det kommer til udsalg på Hans J. Wegner stole, så kan selv få procenters nedslag i prisen mærkes, når der er tale om designerstol i denne prisklasse.

Black Friday 2019, 2020 og fremover

De fysiske butikker og webshops, oplyser sjældent på forhånd, hvilke tilbud de agter at give forbrugerne på Black Friday. Men der slipper dog i ny og næ, en række information ud omkring disse, inden selve dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *